Nackstavägen 28B / Nacksta / Sundsvall

3 rok med högt läge och stambytt badrum!

Slutpris
540 000 kr
Boarea
76 kvm
Avgift
5 401 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 8 (Hiss finns)
Såld
2019-09-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Nackstavägen såldes av oss 2019-09-15. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på Nackstavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nacksta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till välskötta BRF Rågen och Nackstavägen 28B!

Välplanerad lägenhet på tredje våningen i hus med hiss. Rymligt vardagsrum, inglasad balkong samt goda förvaringsmöjligheter i flera garderober. Badrummet är helkaklat med golvvärme och färdigställdes efter stambyte under 2019. I källaren finns tvättstuga och källarförråd. Närhet till lekpark, matvarubutik och goda kommunikationer.

Välkommen på visning, anmälan sker via webben!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Nacksta

Nacksta är en stadsdel väster om Sundsvalls centrum som består av ett bostadsområde och ett industriområde. I området bor drygt 4 000 personer. Nacksta är ett karaktäristiskt miljonprogramsområde.

Service

Här finns följande: Nacksta Vårdcentral, Kyrka, folktandvården, ICA Kvantum (inkl. Postservice samt ATG och Svenska spel), äldreboendet Kristinelund, COOP Extra, Pizzeria Mexicana, Pizzeria Vinkeln, Floristhörnan i Nacksta, Bibliotek samt Restaurangen Bite Line.

Fritid

Området erbjuder bland annat utomhusbad på somrarna. Här finns även Nöjeshallen bland annat erbjuder Go Cart och Paintball, Friskis & Svettis Sundsvall (ca 10min promenad).

Kommunikation

Avtåndet från Sundsvall centrum är ca 3,5-4 km och tar ca 10 min med bil. Åker du med kollektivtrafik se turlista på Din Tur.

Familjeliv

I närområdet finns förskolorna Regnbågens förskola, Rågen/Vretens förskola och Midälvaplatsens förskola. Den skola som finns i området är S:t Olofsskolan F-6. I området finns även Tinas hundliv som har hunddagis, pensionat och kurser.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.