Norra Mårtensbacken 53 / Mårtensro / Sundsvall

Rymlig villa med högt och fint läge i Mårtensro

Slutpris
5 800 000 kr
Boarea
203 kvm
Driftkostnad
34 059 kr/år
Tomtarea
2 044 kvm
Rum
7 rum (5-7 sovrum)
Såld
2020-05-28
Bostaden är såld!

Denna villa på Norra Mårtensbacken såldes av oss 2020-05-28. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på Norra Mårtensbacken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mårtensro är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna mycket rymliga villa med högt och fint läge i Mårtensro. Villan rymmer 5 st sovrum, kök med öppen planlösning, vardagsrum och allrum samt 2 helkaklade badrum. Möjlighet att dela av till ytterligare 1-2 rum finns. Mycket låga driftskostnader. Stor tomt som gränsar direkt mot skogen, dubbelgarage och rymligt inglasat uterum. Det perfekta boendet för barnfamiljen som önskar det lilla extra. Närhet till förskola, skola, lekpark och Sidsjöns fritidsområde.
Välkommen att boka in Er på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Mårtensro

Mårtensro är ett villaområde i som växt upp mellan Sidsjö och Böle i sydvästra Sundsvall. Här finns nu bostadsrätter/villor, friskolor och med närhet till både restaurang och hotell.

Service

I Mårtensro har du närhet till ICA nära med postombud.

Fritid

Här i Mårtensro har du ett stenkast från friluftsområde med friluftsbad, kanotcenter, motionsstigar, elljusspår, fiskemöjligheter, friluftscenter, slalombacke med bland annat ett snowboardland.

Kommunikation

Avstånd till centrum är ca 0,4 km och restiden ungefär 10-12 minuter. Åker du med kollektivtrafik se turlista på Din Tur. Goda bussförbindelser.

Familjeliv

Här finner du bland annat Sundsvalls Montessoriskola, Heliås skola, Förskolan Optimus (personalkooperativ), Förskolan Blå draken (personalkooperativ), Förskolan Kullerbyttan (föräldrakooperativ) och Paviljongvägens förskola.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.