Stenhammargatan 1 / Södermalm / Sundsvall

Parhus på attraktiva Södermalm!

Slutpris
3 300 000 kr
Boarea
160 kvm
Driftkostnad
45 138 kr/år
Tomtarea
547 kvm
Rum
5 rum (4-5 sovrum)
Såld
2017-06-21
Bostaden är såld!

Denna villa på Stenhammargatan såldes av oss 2017-06-21. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på Stenhammargatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äntligen ett unikt tillfälle för just dig att förvärva detta charmiga parhus i två plan med stor altan och underbart solläge. Kök och vardagsrum i modern och öppen planlösning med fina sällskapsytor och härligt ljusinsläpp. Övervåning med fyra sovrum och två balkonger, en i söderläge och en med utsikt över Sundsvall centrum. Ljust helkaklat badrum med bastu. Centralt belägen högt upp på attraktiva Södermalm med naturen och dess fina promenadstråk precis runt hörnet. Perfekt för barnfamiljen med gångavstånd till förskola samt låg, -mellan och högstadiet eller för dig som vill bo centralt med närhet till centrum och dess bekvämligheter.

Måste upplevas! Varmt välkommen på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration