Sök Meny
Såld

Sundsvall - Södermalm / Stenhammargatan 1

Parhus på attraktiva Södermalm!

Äntligen ett unikt tillfälle för just dig att förvärva detta charmiga parhus i två plan med stor altan och underbart solläge. Kök och vardagsrum i modern och öppen planlösning med fina sällskapsytor och härligt ljusinsläpp. Övervåning med fyra sovrum och två balkonger, en i söderläge och en med utsikt över Sundsvall centrum. Ljust helkaklat badrum med bastu. Centralt belägen högt upp på attraktiva Södermalm med naturen och dess fina promenadstråk precis runt hörnet. Perfekt för barnfamiljen med gångavstånd till förskola samt låg, -mellan och högstadiet eller för dig som vill bo centralt med närhet till centrum och dess bekvämligheter.

Måste upplevas! Varmt välkommen på visning.

Sponsrade länkar
Sundsvall / Södermalm
Stenhammargatan 1
Slutpris: 3 300 000 kr
Boarea: 160 kvm
Driftkostnad: 45 138 kr/år
Tomtarea: 547 kvm
Rum: 5 rum (4 sovrum)
Såld: 2017-06-21
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Hetaste inredningstrenderna i höst!
  Hetaste inredningstrenderna i höst!

  Hösten är på ingång och vi ser fram emot den i särklass mysigaste tiden på året. Chilli’s inredningsexpertJohanna Niva listatRde senaste trenderna

 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

  Bostad / Sverige / Västernorrland / Sundsvall / Stenhammargatan