Borgaregatan 22

Borgaregatan 22

Slutpris

1 400 000 kr


Sjukhusgärdet— Arboga

Borgaregatan 22


Slutpris
1 400 000 kr

Sjukhusgärdet— Arboga

Trevlig och renoverad enplansvilla med källare!

Välkommen till Borgaregatan 22 och denna mycket välskötta villa om tre rum och kök. Huset är modernt, nyrenoverat och har öppen planlösning. Här erbjuds dessutom kamin, välvalda material och harmoniska färger.

Här kommer du in i en praktisk hall, fortsätt in till ett påkostat och välplanerat kök med generösa arbetsytor och öppen planlösning till matrum. Huset har också ett rymligt, ljust och mysigt vardagsrum med fönster åt två håll, kamin och utgång till altan samt ett sovrum. Matrummet kan man enkelt göra om till ytterligare ett sovrum. Badrummet är fräscht och smakfullt renoverat med toalett, dusch, handfat, badrumsskåp, handdukstork, golvvärme och fönster. På tomten finns även garage i anslutning till huset.

Här bor du i ett av Arbogas trevliga områden, bara ett stenkast bort hittar du trevliga Arbogaån. Med en kort promenad når du även skola och inom några minuter är du vid Arboga centrum.

Vi ses på visningen!


Boarea/biarea
75/99 kvm
Driftkostnad
37 787 kr/år
Tomtarea
792 kvm
Rum
3 rum (1-2 sovrum)
Såld
2020-11-18

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.