Elin Hammars väg 9

Elin Hammars väg 9

Slutpris

3 000 000 kr


Hallstahammar

Elin Hammars väg 9


Slutpris
3 000 000 kr

Hallstahammar

Nu kan ni sluta leta hus!

Välkommen till denna i stort sett helt nybyggda enplans familjevilla med stilren vitputsad fasad. Här kan ni flytta in direkt och njuta av att bo i ett modernt och snyggt boende och inte behöva tänka på renoveringar på många år framöver. Huset präglas av ett härligt ljus pga stora fönsterpartier och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Master bedroom ensuite med klädkammare samt ytterligare två sovrum. Rymligt allrum som kan göras om till extra sovrum om så önskas genom att sätta upp en vägg. Två helkaklade badrum varav ett med dusch och ett med badkar. Tvättstuga med groventré, vattenburen golvvärme i hela huset och en lättskött friköpt trädgårdstomt. Stort altandäck som löper längs hela husets ena långsida samt kortsida vilket möjliggör att njuta av solen hela dagen och kvällen (långsida i söderläge och kortsida i västerläge). Huset har elektrisk markis/elektriska mörkläggningsgardiner mot söder, larmanslutning samt indraget fiber. Bostaden är besiktigad och besiktningsprotokoll finns att tillgå hos mäklaren vid förfrågan. Varmt välkomna på visning!


Boarea
126 kvm
Driftkostnad
35 806 kr/år
Tomtarea
790 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-11-02

Mäklarhuset Västerås

Denna villa på Elin Hammars väg såldes av oss 2020-11-02. Se alla våra försäljningar i Hallstahammar samt även på Elin Hammars väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.