Lyckhemsvägen 4

Lyckhemsvägen 4

Slutpris

1 550 000 kr


Sörstafors / Kolbäck— Kolbäck— Hallstahammar

Lyckhemsvägen 4


Slutpris
1 550 000 kr

Sörstafors / Kolbäck— Kolbäck— Hallstahammar

Stort garage/verkstad och bostad i behov av renovering

Välkommen till Sörstafors/Kolbäck, där vi saluför en fastighet med möjligheter! Om du är på jakt efter en fastighet där du kan bo och arbeta på samma plats, har vi kanske det du letar efter.

Det här huset på 110 kvm kan behöva lite kärlek, men tänk på alla de möjligheter som det kan erbjuda. Med din personliga touch kan detta hus bli en dröm som går i uppfyllelse. Du kan skapa ett mysigt och bekvämt hem för din familj eller du kan göra det till en plats där du kan välkomna gäster och ha härliga fester.

Men det här är inte allt! På fastigheten finns också ett fantastiskt varmbonat garage eller verkstadsbyggnad på hela 86 kvm. Här kan du ta din verksamhet, hobby eller passion för bilar eller motorcyklar till nästa nivå. Med högt i tak och flera 3-fasuttag på olika ställen har du allt du behöver för att ta hand om din verksamhet, hobby eller dina fordon på ett professionellt sätt. Det finns också vatten och en varmvattenberedare, samt en luft/luftvärmepump som värmekälla under de kalla vintermånaderna.

Så, om du vill ha en fastighet där du kan bo och arbeta på samma plats, är detta den perfekta fastigheten för dig! Kontakta oss idag och ta chansen att köpa en fastighet med massor av potential och möjligheter. Vi ser fram emot att höra från dig!


Boarea
58 kvm
Driftkostnad
33 960 kr/år
Tomtarea
1 333 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-05-29

Mäklarhuset Västerås

Denna villa på Lyckhemsvägen såldes av oss 2023-05-29. Se alla våra försäljningar i Kolbäck samt även på Lyckhemsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.