Aspstigen 7

Aspstigen 7

Slutpris

1 400 000 kr


Bubbarsbo— Kolsva— Skinnskatteberg

Aspstigen 7


Slutpris
1 400 000 kr

Bubbarsbo— Kolsva— Skinnskatteberg

Charmigt fritidshus

Här är ett perfekt ställe för er som vill koppla av och njuta i naturen med närhet till vatten. Denna enplansvilla har en utmärkt planlösning med tre sovrum, kök, stort vardagsrum, badrum och även ett sovloft. Villan är om- och tillbyggd 1998 och är i fräscht skick med alla bekvämligheter såsom badrum med kaklade väggar, WC, dusch och tvättmaskin. Husets samlingspunkt är det fantastiska vardagsrummet som har en luftig takhöjd på ca 4,4 m upp till nock, här finns utgång till en stor altan och gott om plats för soffgrupp och matgrupp.

Denna fastighet är belägen i Bubbarsbo, ett sommarparadis vid sjön Lillsvan. Tomten har ett insynsskyddat läge mot åkrar och skog. Här finns möjligheter till bad, båtliv, fiske och friluftsliv. På vintern om isen har lagt sig kan man även åka skridskor på sjön. Bubbarsbo ligger två timmar från Stockholm och 1 timme från Västerås. Matbutik finns på 10 minuters bilavstånd i Kolsva centrum och om man vill äta gott, njuta av en vacker herrgårdsmiljö eller besöka den populära julmarknaden finns Färna Herrgård & Spa ca 2 mil bort.


Boarea
70 kvm
Driftkostnad
7 550 kr/år
Tomtarea
1 566 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-07-04

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.