Stensbo 102 / Sala

Hästgård med generös bostad om 6 rum och bra stall för 4 hästar - endast 2,5 km från Sala centrum !

Slutpris
2 475 000 kr
Boarea/biarea
154/22 kvm
Driftkostnad
39 572 kr/år
Tomtarea
2 060 kvm
Såld
2018-02-14
Bostaden är såld!

Denna villa på Stensbo såldes av oss 2018-02-14. Se alla våra försäljningar i Sala samt även på Stensbo

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stensbo är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en hästgård i Mickelsbo i avskilt & lantligt läge, men med endast 2,5 km till Sala Centrum. I det natursköna och lugna området är många hästintresserade familjer etablerade med boende och hästverksamhet - med bästa närhet till Salas centrala delar erbjuds service, butiker, skolor, barnomsorg och föreningsliv. Mycket bra tågkommunikationer med direkttåg till Stockholm (75 min), Uppsala, Västerås och Dalarna.

Hästgården erbjuder fina möjligheter för en stor hästintresserad familj med en generös bostad i 1,5 plan om 175 kvm och 6 rum - samt plats för 3-4 hästar i 70 kvm stall samt i separat byggnad för lösdrift.

Bostadshuset är genomgående ombyggt & tillbyggt 1979 - med 4 stora sovrum, öppet och umgängesvänligt kök, mysigt & stort vardagsrum med täljstenskamin, 2 badrum, bastu, tvättstuga samt 2 terrasser - varav en med inglasat uterum erbjuds ett generöst och praktiskt boende.

Stallet erbjuder 3 moderna boxar & höskulle samt varmvatten & avlopp uppfördes 1989. Lösdrift i äldre uthuslänga ombyggt 2017. Carport för 2 bilar med belysning och uttag för motorvärmare

Tomten omfattar 2000 kvm trädgårdstomt. Inhägnad betesmark om cirka 3,5 HA genom arrende av Sala Kommun. Möjlig tillgång till ridbana hos granne ett par hundra meter från gården.

Sala Kommun har en uttalad ambition att området runt Mickelsbo vidareutvecklas för hästintresserade familjer och hästverksamhet. Sala med omnejd erbjuder ett rikt utbud för hästfolk - Salaortens Ryttarförening erbjuder ett populärt ridhus med bred verksamhet inom 10 minuter med bil - se www.sorf.nu - välkända Grällsta Ridcenter nås med bil på 15 minuter - se http://www.grallstaridcenter.com

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration