Tulevägen 2

Tulevägen 2

Slutpris

3 500 000 kr


Surahammar

Tulevägen 2


Slutpris
3 500 000 kr

Surahammar

STÅTLIG VILLA

Välkommen till denna synnerligen ståtliga villa som rymmer hela 214+147 kvadratmeter att bo och trivas på! Huset fördelar sig över hela 6 rum och kök varav fyra sovrum, ett vardagsrum samt en matsal. Inredd källare finns och även separat uthyrningsdel med 1 rum och eget kök, 30 kvm. Här erbjuds nu ett makalöst charmigt boende utöver det vanliga och med plats för många. Spännande planlösning med vinklar och vrår samt öppen spis att mysa vid för höstens kalla dagar. Praktiskt och fullt utrustat kök i ljusa harmoniska färger och intill en ståtlig matsal för härliga middagar. De stora fönsterna höjer charmfaktorn och ljusinsläppet i köket - husets hjärta. Här är det lätt att trivas! Med utgångs från vardagsrummet finns en trädäckad altan för många och långa grillkvällar tillsammans med släkt och vänner.

Vidare finns ett sovrum samt även en gästtoalett. Från allrummet på övervåningen når du en pampig balkong i söderläge med utsikt över ett grönskande villaområde. Vidare finns tre sovrum och badrum. I källarplan finns tvättstuga, relax och flera förvaringsutrymmen. Stor tomt om hela 2637 kvm och här finner du ett dubbelgarage. I trädgården finns flertalet knotiga vackra äppelträd och här finns massor av plats för egna odlingar, lek, spel och bus.

Tulevägen 2 är beläget i ett lugnt villakvarter med gott om fina promenadvägar i närområdet. Närmsta badplats finner du på endast 3,5 km i sjön Magsjön. Bara att hoppa upp på cykeln efter jobbet för en kvällstur ner till sjön och svalka av dig med ett kvällsdopp. Magiskt!

Från Tulevägen 2 är det även nära till låg-, mellan- och högstadieskola samt flera förskolor. I Surahammars kommun finns ett bra utbud av affärer och allmän samhällsservice.
I kommunen finns det även stort utbud av fysisk aktivitet att erbjuda såsom ridning, hockeyrink, mountainbike-banor, padelbanor, fotbollsplaner och sist men inte minst den vackra golfbanan.

Surahammar har ett utmärkt pendlingsläge till Västerås med en färdsträcka på ca 15 minuter.

Välkommen att anmäla ditt intresse för denna attraktiva fastighet, det är inte ofta som dessa är ute på marknaden.


Boarea/biarea
153/124 kvm
Driftkostnad
51 512 kr/år
Tomtarea
1 341 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2022-09-01

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.