Blomstergatan 24 / Gideonsberg / Västerås

Trivsam lägenhet på populära Gideonsberg!

Slutpris
1 020 000 kr
Boarea
67 kvm
Avgift
4 683 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-03-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Blomstergatan såldes av oss 2020-03-06. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Blomstergatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gideonsberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna ljusa och välplanerade 3:a högst upp i huset med fint, insynsskyddat läge och balkong med sydvästläge. Lägenheten är i bra skick och med fina tapeter, ett rymligt vardagsrum samt två rogivande sovrum. Vidare har vi ett trivsamt kök med matplats vid fönster, ett fräscht badrum med tvättmaskin som helrenoverades 2015, samt en praktisk klädkammare i hallen så lägenheten lämnar inget att önska!

Här bor du i en välskött förening med god ekonomi en engagerad styrelse som bl.a skapat ett välutrustat gym, rymlig bastu m.m för sina medlemmar att nyttja. Trivsam & barnvänlig innergård med grill & lekplats.

Bostaden har ett bra läge i ett attraktivt områden med vackra strövområden och joggingspår samt busshållsplats i närheten.
Föreningen har även lediga p-platser från dag ett.

Välkommen till ditt nya hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Gideonsberg

Gideonsberg är ett vidsträckt bostadsområde som innehåller hyres-, bostads- och äganderätter. Området byggdes främst ut under 1940- och 1950-talet. Området har även kompletterats med nya bostäder under åren. Gideonsberg kan erbjuda ett varierat utbud av bostäder, här finns både de fastigheter som rotrenoverats och de som mer varsamt renoverats. I området finns det flera fina grönområden.

Nöje

Läs mer om aktiviteterna i Västerås stad: https://www.vasteras.se/uppleva-och-gora.html

Sport och fritid

Här kan du läsa mer om idrott, motion och friluftslivet i Västerås: https://www.vasteras.se/uppleva-och-gora/idrott-och-friluftsliv.html

Service

Från Gideonsberg är det både nära till centrum och Stenby köpcentra. Det finns även flera mindre affärer i området.

Familjeliv

I närområdet finns förskola, öppen förskola, fritidshem, öppen fritidsverksamhet, fritidsgård och skola. Här kan du läsa mer om barnomsorg och utbildning: https://www.vasteras.se/barn-och-utbildning.html

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.