Fyrbåksvägen 2 / Lillåudden / Västerås

Ljus, fräsch 3:a granne med Mälaren.

Slutpris
2 750 000 kr
Referensnummer
204 161
Boarea
95 kvm
Avgift
4 090 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-10-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fyrbåksvägen såldes av oss 2014-10-30. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Fyrbåksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lillåudden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna ljusa och fräscha 3:a granne med Mälaren. Trivsam planlösning med öppet mellan vardagsrum och kök samt skjutdörrar till loggia som kan nyttjas året runt. Fin utsikt över vattnet mot Östra Hamnen. Direkt access från lägenheten till innergård att nyttja för sol och grill! Rymligt helkaklat badrum med tvättmaskin och tumlare. Gott om förvaring med klädkammare och garderober. Härligt boende i fina miljö med gångavstånd til city samt tågstationen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.