Haga Parkgata 15B

Haga Parkgata 15B


Haga— Västerås

Haga Parkgata 15BHaga— Västerås

Ljus, yteffektiv och luftig etta med inglasad balkong

På Haga Parkgata 15B välkomnas du in i denna väldisponerade lägenhet där det bara är att ställa in möblerna och börja trivas. Här bor du på 41.5 kvadratmeter som fördelas på ett rum och kök. En luftig bostad där solljuset lyser upp rummen hela dagen.

Denna lägenhet har mycket som är värt att lyfta fram. Den inbjudande och stora hallen ger ett gott första intryck av bostaden, följt av ett rymligt, lättmöblerat och socialt vardagsrum och ett stort, renoverat och fräscht kök med spis, ugn, kyl och frys . Vardagsrummet erbjuder mycket dagsljus, vacker utsikt och fint ljusinsläpp.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här ettan finns en stor och inglasad balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från allrummet och erbjuder kvällssol och plats för ett mindre bord.

Här bor du vid ett av Hagas bästa lägen, med högskolan och Centrallasarettet inom gångavstånd. Finnslätten och Västerås centrum ligger en cykeltur bort och västerås tåg central. Västerås flygplats finns en bit bort från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Västerås har att erbjuda.
Vi ses på visningen!


Boarea
41.5 kvm
Avgift
4 136 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-01-30

Mäklarhuset Västerås

Denna lägenhet på Haga Parkgata såldes av oss 2024-01-30. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Haga Parkgata.

Boka värdering
Kenneth Parkegren
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.
Eva Tell Rylander
Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad