Hagagatan 2

Hagagatan 2

Slutpris

5 950 000 kr


Haga— Västerås

Hagagatan 2


Slutpris
5 950 000 kr

Haga— Västerås

INSYNSSKYDDAD TOMT

Välkommen till en mycket charmig och välskött 20-talsvilla, belägen på populära Haga! Grönskande insynsskyddad tomt med äppelträd, körsbär, plommon, hallon och blommor. I trädgården finns en rymlig altan med tak. Tomten har ett fint solläge och med generös yta för vänner och familjeliv.
På entréplan ett ljust rymligt kök, sovrum, gästtoalett, stort vardagsrum med vacker öppen spis och med yta för många gäster. Välkomnande ljus hall med inbjudande veranda med utgång till trädgård och uteplats. På övre plan finns fyra sovrum och ett stort helkaklat badrum med dusch och badkar. Hela huset bjuder på fantastiska ljusinsläpp. Här finns även gott om förvaringsytor. I källarplan finns stor välplanerad tvättstuga, extra dusch, gästtoalett, sällskapsrum och väl tilltagna ytor för förvaring. Ett av utrymmena används som vinkällare. Huset har renoverats med fokus att behålla tidstypisk karaktär.
Välskött, insynsskyddad och lummig tomt med ytor för lek och spring. Solig uteplats direkt utanför ytterdörren. Här dricker man kaffet i morgonsol och äter middagen med full uppsikt över barnens lek i trädgården. I trädgården bevarad friggebod som är inredd som lekstuga. Plats för flera bilar på stenlagd uppfart och ett stort dubbelgarage med fjärrstyrda garageportar. Barnvänligt område med promenadavstånd till sjukhuset, flera förskolor och grundskolor. Även nära parkområden, mataffärer på gångavstånd och bra kommunikationer! Missa inte denna chans!

Välkommen till Hagagatan 2 - en rogivande och privat oas.


Boarea/biarea
156/71 kvm
Driftkostnad
46 897 kr/år
Tomtarea
883 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2021-06-01

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.