Jakthundsgatan 115 / Gryta / Västerås

BARNVÄNLIGA GRYTA!

Slutpris
2 965 000 kr
Boarea
139 kvm
Driftkostnad
46 231 kr/år
Tomtarea
508 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-10-19
Bostaden är såld!

Denna radhus på Jakthundsgatan såldes av oss 2020-10-19. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Jakthundsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gryta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Gavelradhus med områdets kanske bästa läge! Tiden är äntligen här, för dig som har väntat på att ett gavelradhus med detta unika och härliga läge ska bli till salu. En boendeidyll i ett lugnt och tryggt område på fina Gryta. Genom fina snirklande gränder i området når man huset längst in. Den unika hörntomten har ett fritt läge och är insynsskyddad just tack vare det höga läget. När du beträder markstenen upp mot huset slås du genast av den grönska som ombäddar huset och tomten. Runt tomten slingrar sig fina häckar och stor gräsmatta med plats för lek och umgänge. Den vackra tomten erbjuder också växter och blommor som inger ett lugn när du kommer hem efter en stressig arbetsdag.

Utvändigt erbjuder huset förutom den magiskt grönskande tomten två uteplatser, en på framsidan och en på baksidan. Uteplatsen på framsidan ger dig morgontimmarnas solstrålar där det passar utmärkt att avnjuta den där härliga första koppen kaffe på dagen. Den trädäckade altanen på baksidan ligger i ett perfekt ljust sydvästligt läge, där solen kryper fram från lunch och håller sig kvar till kvällens sista timmar. En terrassmarkis ger skön skugga dom allra varmaste sommardagarna. På baksidan finns också ett förråd som är utmärkt för att förvara trädgårdsverktyg i.

Invändigt har huset ännu mer att erbjuda! Detta hem präglas av ett fint ljusinsläpp och luftighet genom många fönster, men även av den genomtänkta planlösningen. Möjlighet finns att återställa en vägg på övervåningen för den som önskar fler rum. På nedre plan finns en stor och rymlig hall. Det stora köket har plats för matbord invid fönstret så att man kan sitta vid köksbordet och blicka ut över grönskan utanför. Tvättstugan finns invid entrén och perfekt för att hänga undan alla årstiders ytterkläder På entréplan finns även ett badrum och vardagsrum. På övervåning vinns tre sovrum, badrum, balkong och två klädkammare.
Garage finns!

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Gryta

Önsta Gryta är ett utpräglat villa- och radhusområde med bostads- och äganderätter. Önsta byggdes främst ut under 80- och 90 talet men har även kompletterats med nya hus under senare tid. Här är det nära till naturen och fina friluftsområden. I området finns motionsspår och även en fin idrottsanläggning.

Uppleva och göra i Västerås

Läs mer om aktiviteterna i Västerås stad: https://www.vasteras.se/uppleva-och-gora.html

Fritid

Fina promenadstråk och nära till lekparker i området. Nära till idrottsarena och gym.

Service

I området finns ett litet centrum med närbutik, apotek och restaurang. Till Stenby köpcentra tar det ca 5 minuter med bil. Till Erikslunds köpcentra är det ca 10 minuters bilväg. Bra, belyst cykelbana in till Västerås city.

Familjeliv

I närområdet finns förskola, öppen förskola, fritidsverksamhet och skola. Här kan du läsa mer om barnomsorg och utbildning: https://www.vasteras.se/barn-och-utbildning.html

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.