Jakthundsgatan 115

Jakthundsgatan 115

Slutpris

2 965 000 kr


Gryta— Västerås

Jakthundsgatan 115


Slutpris
2 965 000 kr

Gryta— Västerås

BARNVÄNLIGA GRYTA!

Gavelradhus med områdets kanske bästa läge! Tiden är äntligen här, för dig som har väntat på att ett gavelradhus med detta unika och härliga läge ska bli till salu. En boendeidyll i ett lugnt och tryggt område på fina Gryta. Genom fina snirklande gränder i området når man huset längst in. Den unika hörntomten har ett fritt läge och är insynsskyddad just tack vare det höga läget. När du beträder markstenen upp mot huset slås du genast av den grönska som ombäddar huset och tomten. Runt tomten slingrar sig fina häckar och stor gräsmatta med plats för lek och umgänge. Den vackra tomten erbjuder också växter och blommor som inger ett lugn när du kommer hem efter en stressig arbetsdag.

Utvändigt erbjuder huset förutom den magiskt grönskande tomten två uteplatser, en på framsidan och en på baksidan. Uteplatsen på framsidan ger dig morgontimmarnas solstrålar där det passar utmärkt att avnjuta den där härliga första koppen kaffe på dagen. Den trädäckade altanen på baksidan ligger i ett perfekt ljust sydvästligt läge, där solen kryper fram från lunch och håller sig kvar till kvällens sista timmar. En terrassmarkis ger skön skugga dom allra varmaste sommardagarna. På baksidan finns också ett förråd som är utmärkt för att förvara trädgårdsverktyg i.

Invändigt har huset ännu mer att erbjuda! Detta hem präglas av ett fint ljusinsläpp och luftighet genom många fönster, men även av den genomtänkta planlösningen. Möjlighet finns att återställa en vägg på övervåningen för den som önskar fler rum. På nedre plan finns en stor och rymlig hall. Det stora köket har plats för matbord invid fönstret så att man kan sitta vid köksbordet och blicka ut över grönskan utanför. Tvättstugan finns invid entrén och perfekt för att hänga undan alla årstiders ytterkläder På entréplan finns även ett badrum och vardagsrum. På övervåning vinns tre sovrum, badrum, balkong och två klädkammare.
Garage finns!

Varmt välkommen på visning!


Boarea
139 kvm
Driftkostnad
46 231 kr/år
Tomtarea
508 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-10-19

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.