Källhagsgatan 2b / Haga / Västerås

Stilren och välplanerad tvårumslägenhet med lugnt och ostört läge

Slutpris
1 350 000 kr
Boarea
55,5 kvm
Avgift
4 693 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-04-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Källhagsgatan såldes av oss 2019-04-01. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Källhagsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Haga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen hit till Haga och en tvårummare om 57 kvadratmeter. Denna gavellägenhet är stilren, välplanerad och erbjuder bland annat lättmöblerade rum och smarta förvaringslösningar – ett exklusivt boende med fräscha ytskikt, påkostad utrustning, utmärkt planlösning och fönster i flera väderstreck.

Till lägenhetens pärlor hör ett rymligt, modernt och stilrent kök med generösa arbetsytor och en trevlig köksö. Badrummet renoverades år 2014 och är smakfullt och stilrent samt har toalett, dusch och handfat. Vardagsrummet har vita väggar och ekparkett samt är rymligt och välplanerat.

Berghaga är en välskött förening med en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar. Här ingår värme, vatten kabeltv och bredband i avgiften om 4693 kronor.

På Källhagsgatan omges du både av rogivande grönska och andra fastigheter. För att kunna nyttja matbutiker och busshållplats får du åka en bit med cykel, buss eller bil.
Välkommen till Haga!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration