Kristiansborgsallén 1 A / Gåsmyrevreten / Västerås

CENTRALT LÄGE

Slutpris
1 695 000 kr
Boarea
71 kvm
Avgift
4 036 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-02-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kristiansborgsallén såldes av oss 2020-02-06. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Kristiansborgsallén

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gåsmyrevreten är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ett ypperligt tillfälle att bosätta dig i en centralt belägen lägenhet med gavelläge och balkong i söderläge. Här bor du i en välplanerad bostad med ett vardagsrum som ger gott om plats för såväl sällskapsdel som ytterligare matplats eller arbetsplats. Stort sovrum med fönster och bra plats för dubbelsäng och möjlighet till förvaring. Det mindre sovrummet är ypperligt som barnrum/ungdomsrum/arbetsrum. Praktiskt kök med bra arbetsytor, många skåp och härligt ljus frukostplats. Stabil och solid förening med god ekonomi!

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.