Lövhagsgatan 43

Lövhagsgatan 43


Råby— Västerås

Lövhagsgatan 43Råby— Västerås

Bra bostadsrätt med balkong i Råby

Välkommen till denna trivsamma bostad i Råby, Västerås. Här erbjuds en välplanerad och ljus 2.5-rumslägenhet om 63 kvadratmeter. Med närhet till kommunikationer är det enkelt att ta sig runt i staden och utforska allt det har att erbjuda.

Bostaden har en trevlig balkong i sydvästläge där du kan njuta av solen och vacker utsikt. Perfekt för avkoppling och sociala stunder med vänner och familj.

Föreningen har en stabil ekonomi, vilket ger trygghet för dig som köpare. Dessutom finns det möjlighet till gemensamma utrymmen och aktiviteter för de som önskar.

Lövhagsgatan 43 erbjuder en lugn och fridfull atmosfär, samtidigt som det finns närhet till stadens puls. Här kan du bo bekvämt och njuta av både natur och stadsliv.

Välkomna till ett hem att trivas i, med möjlighet till både avkoppling och aktiviteter. Kontakta oss för mer information och boka in en visning redan idag!


Boarea
63 kvm
Avgift
4 550 kr/mån
Rum
2,5 rum (1-2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-03-18

Mäklarhuset Västerås

Denna lägenhet på Lövhagsgatan såldes av oss 2024-03-18. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Lövhagsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.