Öster Mälarstrands Allé 151 / Öster Mälarstrand / Västerås

HELA GAVELLÄGET!

Slutpris
3 200 000 kr
Boarea
105 kvm
Avgift
5 142 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 (Hiss finns)
Såld
2019-02-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Öster Mälarstrands Allé såldes av oss 2019-02-21. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Öster Mälarstrands Allé

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Öster Mälarstrand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Öster Mälarstrand finns denna underbara lägenhet med låg avgift och vacker utsikt mot Mälaren. Lägenheten präglas av ljus och rymd med stora ytor och balkong i sydväst. Fantastiskt boende som passar såväl barnfamiljen som paret med krav på generösa ytor och bästa läget. Stabil och välskött förening. Området är lugnt och fridfullt med sköna promenadstråk längs vattnet. Längs strandpromenaden finns både badplats, båtbryggor, lekplats, restauranger och hållplats för Elbafärjan. Mälaren går även att nyttja vintertid med sin plogade skridskobana som sträcker sig från Björnön till Östra Hamnen. Omgivningarna är de bästa tänkbara med närhet till natur och skärgård. Närhet till bussförbindelser och matbutik.

Garage finns i huset.
Telia Triple Play med Bredband, IP telefoni och TV ingår i månadsavgiften.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration