Packhusgatan 2 B / Östra Hamnen / Västerås

Mälarutsikt och inglasad balkong!

Boarea
60 kvm
Avgift
3 727 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns)
Såld
2019-10-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Packhusgatan såldes av oss 2019-10-10. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Packhusgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Östra Hamnen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljus och fräsch tvåa i Östra Hamnen med utmärkt läge i området och med strålande utsikt över Mälaren från den inglasade balkongen. Genomgående vitmålade väggar och parkettgolv i ek. Generöst med plats för förvaring med både skjutdörrsgarderob och walk-in-closet. Helkaklat badrum med egen tvättmaskin. Parkeringsplats i garage finns! Härligt boende på ett område med promenadstråk längs vattnet, restauranger och café samt en kort promenad till centrum och centralstationen. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.