Poseidongatan 17

Poseidongatan 17

Slutpris

2 650 000 kr


Öster Mälarstrand— Västerås

Poseidongatan 17


Slutpris
2 650 000 kr

Öster Mälarstrand— Västerås

Med Mälaren som granne

Nu har du chansen att bo i en exceptionellt snygg gaveltvåa ett stenkast från Mälaren i ett hus som belönats med pris för sin hållbarhetslösning. Bostaden präglas av ett härligt ljus tack vare sin öppna planlösning, stora fönster och ljusa materialval. Mycket rymligt badrum med vattenburen golvvärme, egen tvättmaskin och duschväggar i glas. Vackra vitpigmenterade 1-stavs furugolv, delvis vitlaserad träpanel på väggarna i vardagsrummet samt ett mycket välutrustat kök med gott om förvaring. Här finns också en härlig balkong om 25 kvm som sträcker sig utmed hela bostadens fasad med utgång både från kök och sovrum. Här behövs ingen egen bil då bostadsrättsföreningen har sin egen elbilspool med två bilar till förmånlig hyra samt 2 ellådcyklar att låna gratis. En bostad som bäst upplevs på plats så varmt välkommen att boka in er på visning!


Boarea
54.1 kvm
Avgift
3 409 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns)
Såld
2022-01-19

Mäklarhuset Västerås

Denna lägenhet på Poseidongatan såldes av oss 2022-01-19. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Poseidongatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.