Skästa byväg 19

Skästa byväg 19

Slutpris

4 495 000 kr


Skästa Hage— Västerås

Skästa byväg 19


Slutpris
4 495 000 kr

Skästa Hage— Västerås

Ny villa i ett plan

Många önskar bo lantlig men ändå med grannar och närhet till stadens utbud. Här bor man lantligt med åkrar och ängar, tallbackar och aspdungar. Det nybyggda området Skästa Hage är beläget enbart 6 kilometer norr om Erikslunds köpcentrum och Västerås. 37 villor är byggda eller under uppbyggnad. Joggingrundan kan du göra hur lång eller kort du vill samt starta och avsluta på garageuppfarten. För hästintresserade så ligger Skästa Gård närbeläget med ett stort utbud av aktiviteter.

På Skästa byväg 19 hittar du ett nybyggt, påkostat och rymligt enplanshus med generös takhöjd, påkostade material, braskamin och utmärkt planlösning. Ett optimalt planerat boende som dessutom har ryggåstak, vackra golv och fint ljusinsläpp – här är det bara att flytta in och börja njuta!

Huset består bland annat av ett stort, modernt och öppet kök med generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter och öppen planlösning mot vardagsrummet. Här finns ett generöst, ljust och öppet vardagsrum med braskamin, vackert ljusinsläpp och generös takhöjd samt fyra sovrum. Badrummet är stort, fräscht och påkostat med toalett, badkar, dubbelhandfat, handdukstork, dimbara spotlights och förvaringsskåp.

Huset omges av en lättskött och stor hörntomt med spabad. Här bor du dessutom med en stor och trevlig altan med kvällssol, eftermiddagssol och spabad. I anslutning till huset hittar du ett dubbelgarage med eluttag och plats för två bilar.

Förskola och grundskola finner ni på Erikslund/Eriksborg enbart 5km bort.


Boarea
160 kvm
Driftkostnad
35 497 kr/år
Tomtarea
1 200 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-04-11

Mäklarhuset Västerås

Denna villa på Skästa byväg såldes av oss 2019-04-11. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Skästa byväg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.