Skjutbanegatan 2 A / Haga / Västerås

SOLID FÖRENING

Slutpris
1 220 000 kr
Boarea
80 kvm
Avgift
3 336 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-09-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Norra Skjutbanegatan såldes av oss 2020-09-24. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Norra Skjutbanegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Haga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En trappa upp välkomnas ni till denna ljusa och välplanerade 3:a om 80 kvm. Här har man möjlighet att sätta sin egen prägel på bostaden då lägenheten har renoveringsbehov. Här finns stora rum, utbyggd balkong och två bra sovrum. I hallen finns förvaring i flertalet garderober och klädkammare. Med ett fritt gavelläge i välskött hus och ett bra läge på Haga är detta en lägenhet med goda förutsättningar och möjligheter! Perfekt för dig som söker ett renoveringsobjekt .

Brf Västhaga nr 1 en är en solid och välskött förening med god ekonomi och strukturerade framtidsplaner. Föreningen äger marken och har en låg belåningsgrad om c:a. 659 kr/kvm! Tvättstuga finns i källarplan.

Bostaden ligger bara minuters gångväg från mataffär, restaurang och har bussförbindelser runt husknuten.


Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Haga

På Haga finns det både flerfamiljshus och villor. Hyres-, bostads- och äganderätter ligger blandat i en lugn och trivsam miljö. Här finns fina grönområden att ströva i. Området byggdes ut under 1940- och 1950-talet men har sedan dess både genomgått renovering och kompletterats med nyproduktion. Det är främst i den norra delen av Haga som innehåller villabebyggelse. Under senare år har det även ske

Förbindelser

Buss till Västerås City / Bra förbindelser till Västerås City Finns ett flertal busshållplatser och bra tider för bussförbindelsen.

Sport och fritid

Här kan du läsa mer om idrott, motion och friluftslivet i Västerås: https://www.vasteras.se/uppleva-och-gora/idrott-och-friluftsliv.html Fina promenadstråk och nära till lekparker i området.

Service

På haga är servicen god. Här finns flera affärer och det även enkelt att ta sig till flera av Västerås större köpcentra, Stenby och Hälla.

Familjeliv

I närområdet finns förskola, öppen förskola, fritidshem, öppen fritidsverksamhet, fritidsgård och skola. Här kan du läsa mer om barnomsorg och utbildning: https://www.vasteras.se/barn-och-utbildning.html

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.