Spinnakergatan 3

Spinnakergatan 3

Slutpris

3 770 000 kr


Öster mälarstrand— Västerås

Spinnakergatan 3


Slutpris
3 770 000 kr

Öster mälarstrand— Västerås

SJÖNÄRA LIVET!

Välkommen till denna välplanerade fyra i detta nyproducerade hus beläget i hjärtat av Öster Mälarstrand.

Bostaden har ett modernt kök från Vedum med stilrena vita luckor och en maskinpark från Siemens. Genomgående i hela lägenheten finner du det fräscha ekparkettgolvet i kombination med de ljusa väggarna. Genom de väl tilltagna fönsterpartierna skapas ett fantastiskt ljusinsläpp med en härlig morgonsol som förstärks av den öppna planlösningen. Två st rediga badrum varav ett med badkar och det andra med dusch.

Ett boende för dig som söker kombinationen av modernt stadsboende och det sjönära livet. Gemensam takterrass med bastu, bubbelpool, och serveringslokal finns att nyttja för föreningens medlemmar.

Här bor du med ett av Öster Mälarstrands bästa lägen där du kan njuta av vackra promenadstråk längs Mälaren. Intill byggnaden ligger Lasse Färnlöfs plats med utbud av restaurang och café. Samtidigt är det mindre än 5 minuters promenad till Steam hotel med sitt utbud av bar och restaurang.

Telia triple play ingår i avgift.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
93 kvm
Avgift
4 728 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 (Hiss finns)
Såld
2018-03-16

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.