Stadsträdgårdsgatan 22

Stadsträdgårdsgatan 22

Slutpris

6 310 000 kr


Framnäs/Fågelvik— Västerås

Stadsträdgårdsgatan 22


Slutpris
6 310 000 kr

Framnäs/Fågelvik— Västerås

Upplev Mälaren och solnedgång från altan eller takterrassen!

Här bor ni precis intill Mälaren och kan njuta av sjön året om. På vintern plogas isen för skridskoåkning eller skidåkning och sommartid kan du ta någon av skärgårdsbåtarna för att besöka en Mälarö. Småbåtshamnarna är många utmed strandpromenaden och framnäsbadet är beläget enbart på några minuters promenad. Björnön med dess rekreationsutbud ligger på cykelavstånd. Grymt läge kan man lugnt säga.

Praktiskt och populärt parhus i 2 plan med Mälaren som närmaste granne. Markplanet har de sociala ytor som vardagsrum, kök, altan samt ett badrum. Det övre planet med bostadsytorna i form av tre stycken sovrum, allrum ytterligare ett badrum samt ett trivsam takterrass. Utemiljön är lättskött med stensatt framsida carport med asfalterad uppfart och kallförråd samt en baksidan med gräsmatta och tomtgräns omgiven av häck.

Välkommen på visning.


Boarea
105 kvm
Avgift
4 999 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2022-05-06

Mäklarhuset Västerås

Denna parhus på Stadsträdgårdsgatan såldes av oss 2022-05-06. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på Stadsträdgårdsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.