Tändhattsvägen 8 / Äspenäset / Karlsborg

Slutpris
1 295 000 kr
Tomtarea
461 kvm
Upplåtelseform
Äganderätt
Fastigh.bet
KARLSBORG ÄSPENÄSVILLORNA 3
Såld
2020-09-14
Bostaden är såld!

Denna tomt på Tändhattsvägen såldes av oss 2020-09-14.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Äspenäset är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Magnifikt läge intill Vätterns strand! Här har ni möjlighet att förvärva ett helt unikt läge där ni kan uppföra ert drömboende, med generös detaljplan, bl a 200 m² byggrätt inklusive sidobyggnad (se planen under dokument). Tomten är på 461 m² och är belägen med ett fritt hörnläge samt med ett omedelbart läge vid lång och fin sandstrand! I området finns en fin marina, gångavstånd in till Karlsborg där du finner bl a Populära Idas brygga, kanalhotellet mm. Samtliga anslutningsavgifter är betalda. Kontakta mäklaren för mer information.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.