Stekastigen 16 / Agnesberg / Göteborg

Kvadratsmart lägenhet med balkong i sydvästläge

Slutpris
1 370 000 kr
Boarea
60.5 kvm
Avgift
4 104 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-10-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Stekastigen såldes av oss 2020-10-21. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Stekastigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Agnesberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Perfekt boende med gott om förvaringsmöjligheter, ljusa fräscha färger, förnödenheter såsom tvätt- och diskmaskin och smart planlösning. Trivseln förstärks av den rymliga balkongen placerad i absolut bästa sydvästläge där man kan sola en sommardag eller ta sig en varm kopp te bland filtarna en mysig höstdag.

Här bor ni i en stabil Riksbyggen-förening som erbjuder både gym, bastu, solarium, boulebana och underbart läge precis intill naturen. Närhet till såväl mataffär, idrottsanläggning, skolor, Angered centrum och övriga nödvändiga behov. Till Göteborg centrum tar man sig på endast 15 minuter med bil. Med kollektivtrafiken kan man ta snabbuss 173 som går morgon och kväll till city, alternativt buss 401 som går hela dagen mellan Kungälv och Angered C med byte till spårvagn 4, 8 och 9.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.