Afzeliivägen 7c / Mariedal / Alingsås

Perfekt parhus i Alingsås

Slutpris
2 400 000 kr
Boarea/biarea
146/73 kvm
Driftkostnad
37 298 kr/år
Tomtarea
394 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2014-11-11
Bostaden är såld!

Denna parhus på Afzeliivägen såldes av oss 2014-11-11. Se alla våra försäljningar i Alingsås samt även på Afzeliivägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mariedal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en bostad som överraskar. Söker ni ett rymligt boende, tycker jag som mäklare att detta parhus är perfekt. Fyra bra sovrum, öppen planlösning på entréplan och om inte detta räcker så finns en rymlig källare med b.l.a. tvättstuga och hobbyrum. Saker som jag uppskattar är att allt är i mycket bra skick med nytt kök (2008) nytt badrum (2012) ny gästtoalett ( 2014). Även sådana tråkiga saker som dränering och yttertak är fixade. Denna bostad ska definitivt ses från insidan. Boka in er på visningen, och jag kan lova att ni blir överraskade.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten