Odengatan 6 / Östra Ängabo / Alingsås

Välkomna till Odengatan 6, ett välskött och trivsamt radhus.

Slutpris
2 380 000 kr
Boarea
72 kvm
Avgift
3 894 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2019-09-26
Bostaden är såld!

Denna radhus på Odengatan såldes av oss 2019-09-26. Se alla våra försäljningar i Alingsås samt även på Odengatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Östra Ängabo är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Kombinera det bekymmersfria ägandet av bostadsrätt med frihetskänslan i radhus, egen täppa och uteplatser. Där har ni Odengatan 6!

Radhuset är från början enplans och har numer även ett inrett vindsplan vilket ger ett fint bonusutrymme. Bostaden erbjuder därmed totalt 4 rum och kök. Det går utmärkt att bara bo på entréplanet och ha det övre planet för gäster om så önskas, eller så använder ni hela bostaden året runt.
Bostaden erbjuder ett kök i fint skick, ett helkaklat badrum med tvättavdelning, ett rymligt vardagsrum i vinkel, två härliga uteplatser och egen lättskött täppa.

Föreningen Blomgläntan är välskött och trivsam med blandade åldrar på de boende och närhet till fin natur. På några minuter i bil befinner ni er på Vimpeln, ett fint köpcentra med stor ICA-butik och flertalet andra butiker. Här finns även två nyöppnade restauranger med riktigt fina lägen med sjön!

Varmt välkomna att anmäla er till visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.