Jakobsbyn 154

Jakobsbyn 154

Slutpris

890 000 kr


Åmål

Jakobsbyn 154


Slutpris
890 000 kr

Åmål

Villa med naturnära, idylliskt och fridfullt läge!

För visning, kontakta mäklaren! Varmt välkommen till denna fina villa om sex rum och kök på Jakobsbyn 154 i Åmål! Charmigt, lantligt läge med endast 10 minuter till stan! Här stiger du in i ett unikt och inbjudande hem om 124 välskötta kvadratmeter med fin materiell standard, mycket karaktär och den gamla charmen på huset syns tydligt. Här välkomnas vi av en inbjudande hall, och efter det finner vi ett socialt och mysigt kök med tapetserade väggar, plankgolv och vedspis. Vidare finns här ett öppet, socialt och charmigt vardagsrum med härliga umgängesytor och mycket dagsljus. Huset har fyra sovrum, en matsal och ett trevligt badrum som är utrustat med toalett, duschkabin, handfat och badrumsskåp. Huset står på en lummig, fin och barnvänlig tomt med fruktträd, bärbuskar och många soltimmar. På tomten finns även ett uthus med förvaringsdel, snickarbod och utedass. Det finns också ett hönshus och en hönsgård. Det finns en mysig altan att avnjuta fina kväller. Huset har varit en gammal lanthandel och droskverksamhet (1924-1955) och har varit hjärtat i byn. Det var nära till stationen där det gick ånglok och rälsbuss som lastade av och på varor. Lanthandeln installerade den första telefonväxeln som sköttes manuellt.

Tomten angränsar till en mysig svamp- och bärskog. Det finns ett tjärn ett stenkast bort där man kan ta sig ett dopp. Gillar man promenader finner du en nerlagd järnväg som man kan promenera på. Huset ligger 10 minuters biltur bort från Åmål centrum.


Boarea/biarea
124/10 kvm
Driftkostnad
35 540 kr/år
Tomtarea
1 450 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2021-02-25

Mäklarhuset Karlstad

Denna villa på Jakobsbyn såldes av oss 2021-02-25. Se alla våra försäljningar i Åmål samt även på Jakobsbyn.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.