Rosmaringatan 20 / Lövgärdet / Angered / Göteborg

Balkong i soligt läge!

Slutpris
1 425 000 kr
Boarea
78 kvm
Avgift
4 857 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-02-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Rosmaringatan såldes av oss 2020-02-13. Se alla våra försäljningar i Angered samt även på Rosmaringatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lövgärdet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen högst upp i huset och möjligheten att förvärva denna välplanerade genomgångslägenhet. Här erbjuds du stora sociala ytor, utsikt mot vacker natur och goda förvaringsmöjligheter. Ett bekvämt boende med vardagslyxen att ha både tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin i lägenheten. Här bor du i en bostad i genomgående fint skick och från balkongen kan du njuta av många soltimmar.

Det naturnära läget för denna bostad är svårslaget. Som granne med naturreservatet Vättlefjäll har du både sjö och lummiga motionsspår finns alldeles runt hörnet. Med buss tar du dig smidigt till Angered Centrum och därifrån resterande delar av Göteborg med omnejd.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.