Morgonvägen 4

Morgonvägen 4

Slutpris

2 890 000 kr


Aplared— Borås

Morgonvägen 4


Slutpris
2 890 000 kr

Aplared— Borås

Nybyggd villa med närhet till skog och natur!

Längtar ni efter ett modernt, ljust och lättskött hem där ni enkelt kan flytta in och njuta av vardagen? Längst in på en lugn återvändsgata, i utkanten av trivsamma Aplared, finner ni denna nybyggda villa från Älvsbyhus. Modellen heter Linnéa - en smakfull och välplanerad villa belägen intill skog och natur. Huset som under 2017 var Sveriges mest sålda hus erbjuder bland annat ett modernt kök med delvis öppen planlösning till ett mycket rymligt vardagsrum, tre sovrum varav ett med klädkammare, badrum, gästtoalett samt tvättstuga med groventré. Ett fjärde sovrum kan enkelt skapas, om behov finnes, genom en vägg i det generöst tilltagna vardagsrummet. Låg driftskostnad med frånluftsvärmepump. På tomten finns också ett nybyggt fristående garage med carport. En insynsskyddad baksida gränsande till naturen bjuder på grönska och ett härligt västerläge.

Villan har fått påkostade, fina tillval som gör det där lilla extra! Bland annat kan nämnas spröjs till samtliga fönster, byte från underskåp till lådor i kök samt spegelluckor istället för släta luckor, spegeldörrar, uppgradering av vitvaror, lamputtag ovanför fönster samt större badrumsmöbler.

Ca 15 minuter med bil in till Borås

Välkommen till ditt nästa boende - en färdigbyggd och inflyttningsklar villa att trivas i!


Fastigh.bet
BORÅS LJUSHULTS-HULU 1:78
Såld
2019-03-04

Mäklarhuset Borås

Denna fastighet på Morgonvägen såldes av oss 2019-03-04. Se alla våra försäljningar i Aplared samt även på Morgonvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.