Nygatan 2

Nygatan 2

Slutpris

1 100 000 kr


Åsarp— Falköping

Nygatan 2


Slutpris
1 100 000 kr

Åsarp— Falköping

Väl underhållen villa med bra läge

På Nygatan 2 i Åsarp bor ni i ett välskött hem med ett centralt läge och en lummig omgivning där trädgården gränsar till en trevlig björkdunge.
Enplansvillan med källare har en bra planlösning där de sociala ytorna är uppdelade på ena sidan av bostadens entréplan och sovrumsdelen på andra. Vardagsrummet i vinkel har klassiskt parkettgolv och en dekorativ öppen spis som är ett smycke i rummet där det finns plats för såväl soffgrupp som matsalsmöbel. Från vardagsrummet leder dubbeldörrar till den överbyggda uteplatsen med västerläge. Köket, som angränsar till vardagsrummet, har bra arbetsytor och plats för matbord med utsikt över trädgården. I villans östra del finns tre sovrum, samtliga med garderobsförvaring och ett retro badrum med inbyggt badkar, kalkade halvväggar och effektfull tapet som även klär taket. Källaren bjuder på gästrum, gillestuga, duschrum, hobbyrum och bra förvaringsutrymmen. På fastigheten finns garagebyggnad som tillsammans med bostaden skapar en trevlig innergård med skydd från insyn. Nuvarande ägare har utfört större åtgärder som takbyte 2017 och nya fönster 2020. Fastigheten värms upp via vedpanna med elpatron samt är ansluten till fibernät.
Åsarp ligger naturskönt beläget i omväxlande skogs- och jordbrukslandskap med rik historia. Här bor ni bekvämt med närhet till livsmedelsaffär, nybyggd förskola och skola, idrottshall och motionsspår i ett engagerat samhälle med ett starkt föreningsliv. Åsarp är beläget endast 2 mil från Falköping och 3 mil från Ulricehamn och har bra bussförbindelser.

Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
94/85 kvm
Driftkostnad
41 900 kr/år
Tomtarea
1 004 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2021-04-12

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Nygatan såldes av oss 2021-04-12. Se alla våra försäljningar i Åsarp samt även på Nygatan.

Boka värdering
Linus Ingelsbo, ansvarig mäklare i Falköping

Linus Ingelsbo

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.