Centrumvägen 29

Centrumvägen 29

Slutpris

980 000 kr


Åsarp— Falköping

Centrumvägen 29


Slutpris
980 000 kr

Åsarp— Falköping

Smidig och lättillgänglig villa i 1 plan

Nu finns chansen att förvärva denna lättillgängliga enplansvilla i hjärtat av Åsarp. Ett smidigt boende med bra ytor och stora rum.

Denna villa som tidigare nyttjades som bank omvandlades 2002 till ett trevligt och rymligt hem. Det som tidigare utgjordes av banklokalen och receptionen nyttjas idag som ett stort vardagsrum med bra ljusinsläpp och plats för soffgrupp, matsalsmöbel och ytterligare salongsmöbel. Även det smakfulla ekköket är väl tilltaget i storlek och ger gott om plats för matglädje och middagar med familj och vänner. I bostaden finns idag 3 stycken sovrum varav 1 är större och har gott om garderobsförvaring samt 2 stycken klädkammare. Toalett/dusch med matta på golv och vägg finns i anslutning till groventrén och är utrustat med tvättmaskin. Fastigheten värms upp via luft/vatten och bostaden är ansluten till fiber. På tomten finns bra asfalterad yta som gör det lätt att parkera och här finns även garage med motordriven port och isolerad verkstad/förråd. Här bor ni i ett smidigt hem med närhet till matvarubutik, bibliotek, skola och vackra promenadvägar. Fastigheten är förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren tecknat "Skyddat köp".

Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
138/1 kvm
Driftkostnad
28 857 kr/år
Tomtarea
1 441 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2022-11-11

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Centrumvägen såldes av oss 2022-11-11. Se alla våra försäljningar i Åsarp samt även på Centrumvägen.

Boka värdering
Linus Ingelsbo, ansvarig mäklare i Falköping

Linus Ingelsbo

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.