Kulegatan 3 / Axvall / Skara

Rymlig enplansvilla med härligt uterum

Slutpris
2 300 000 kr
Boarea/biarea
140/24 kvm
Driftkostnad
33 780 kr/år
Tomtarea
1 085 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2020-02-20
Bostaden är såld!

Denna villa på kulegatan såldes av oss 2020-02-20. Se alla våra försäljningar i Axvall samt även på kulegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Axvall är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med bra läge i Axvall ligger denna villa i vinkel. Bostadsområdet är lugnt och har nära till både skola, motionsspår, badsjö och livsmedelsbutik. Skara och Skövde ligger på bekvämt pendlingsavstånd och i området kring Axvall finns många trevliga utflyktsmål, t ex Axevalla Travbana och Skara Sommarland.

Bostadshuset är i ett bekvämt plan och rymmer tre-fyra sovrum samt flera sällskapsrum och ett fint kök från Kvänum. Som bonus hittar man på baksidan ett isolerat, mycket rymligt inglasat uterum med skjutdörrar åt två håll. Här finns en bar/köksdel samt kyl/frys och diskho. Golvvärme håller fötterna varma.

Utöver detta finns den fina, lättskötta trädgården med två uteplatser, båda i bästa söderläge. Trädgården har fruktträd som äpple och bigarrå och flera bärbuskar. Ett växthus, med el och vatten, och odlingslådor finns också för den som gillar att påta i myllan. I friggeboden på tomten finns en infrabastu och förråd.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Axvall

Skaras näst största tätort ligger åtta kilometer öster om Skara och här bor omkring 1100 personer. Axvall ligger nära riksväg 49 och har bra pendlingsmöjligheter med kollektivtrafik till både Skara, Skövde och Lidköping I samhället finns bland annat livsmedelsbutik, pizzeria, tankstation och frisör. I Axvall finns flera olika typer av boenden. Villor, hyreshus och radhus. Utmed huvudgatan ligger också ett servicehus med äldreboende.

Nöjen och evenmang

Inte långt från Axvall ligger Skara Sommarland; ett eldorado för vuxna och barn med karuseller och badland. Rikskända Axevalla travbana med tävlingar året om ligger alldeles i närheten. Annat av intresse i Skara: I Västergötlands Museum presenteras i hela landskapets historia. På Vilans badhus kan man bada både ute och inne. Bio, bowling och minigolf är andra aktiviteter som finns i staden.

Sport och fritid

Axvalls IF heter den lokala idrottsklubben, som främst sysslar med fotboll. Vingsjön och dess badplats är en liten oas och många besöker även naturreservatet Vingängen som har ett belyst motionsspår.

Kommunikationer

Bussar tar dig runt i Skara kommun och även till Skövde där tåget kan ta dig vidare ut i Sverige.

Skolor/förskolor

Valleskolan ligger i Axvall och här finns förskola och årskurs 1-6. På skolan går cirka 170 elever. På orten finns även en folkhögskola. Årskurs 7-9 och gymnasium finns i Skara. Vid Axevalla travbana ligger nya hästgymnasiet Axevalla Hästcentrum.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.