Din mäklare i Vara/Lidköping

Mäklarhuset Vara/LidköpingBesöksadress

Varmt välkommen att besöka något av våra kontor på: Torggatan 4 534 31 Vara Kinnegatan 2 531 32 Lidköping

Välkomna till oss på Mäklarhuset i Vara!
Till oss är du alltid välkommen, likväl ny kund som gammal kund. Vårt mål är nöjda kunder, och det når vi genom att göra bostadsmarknaden till en mindre krånglig plats. Vill du prata bostad är du alltid välkommen att ringa oss eller varför inte titta in till oss på vårt kontor som du finner på Torggatan 4 i Vara, ”mitt i city”.

Kontoret "mitt i city"

Ja, det är kanske mer ”mitt i byn” som vi säger här men innebörden är lika viktig. Vårt kontor på huvudgatan i Vara är inte bara lätt att hitta, det gör oss även synliga och lättillgängliga för alla. Vi vill att det ska vara lika lätt för er att titta in till oss som hos våra grannar blomsterhandlarna, klädhandlarna, urmakaren och bankerna.
Du kanske är nyfiken på hur vår marknadsföring fungerar, vad det är för skattekonsekvenser vid en bostadsförsäljning, hur mycket som skall städas inför fotografering eller vad du som köpare skall tänka på när du hittat rätt hus. Oavsett frågor eller funderingar, kika in till oss och prata över en kopp kaffe!

Följ oss på sociala medier

I början av år 2017 tog vi beslutet att ordentligt komplettera vår ordinarie marknadsföring med Facebook. Sedan dess har vi arbetat stenhårt med vår sida och det genererar mer och mer för var dag som går. Besök gärna vår sida Mäklarhuset Lidköping & Vara, gilla sidan och tipsa era vänner! Då hålls ni hela tiden uppdaterade med de senaste objekten på marknaden.
Numer finns vi även på Instagram; maklarhuset_lidkopingvara

Arbetsområde - Sveriges bästa kommuner

I vårt tycke arbetar vi i några av Sveriges bästa kommuner. Vacker natur, trevliga samhällen, god sammanhållning och inte minst ett bekvämt avstånd till Göteborg och västkusten. Kan det bli bättre än så? Ja vi glömde ju, en go dialekt har vi också!

Vårt kontor i Vara drivs tillsammans med vårt systerkontor i Lidköping vilket gör att vi har ett väldigt stort upptagningsområde och gott erfarenhetsutbyte.
Vi som arbetar på kontoren i Vara/Lidköping förmedlar främst bostäder i Vara, Lidköping, Essunga och Grästorp kommuner.

Mäklaruhset Vara/Lidköping
Mer från ossVåra kontor i Vara/Lidköping

Hitta till oss


Mäklarhuset Vara/Lidköping Varmt välkommen att besöka något av våra kontor på: Torggatan 4 534 31 Vara Kinnegatan 2 531 32 Lidköping

Öppettider


Måndag - fredag kl 8:30-17:00

Boka fri värdering


Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, fritidshus, lägenheter, radhus, tomter, nyproduktion och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Välkommen till din lokala mäklare i Vara!


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.