Öglunda Backstigen 6

Öglunda Backstigen 6

Slutpris

3 200 000 kr


Öglunda— Axvall— Skara

Öglunda Backstigen 6


Slutpris
3 200 000 kr

Öglunda— Axvall— Skara

Mysigt timmerhus med naturskönt läge

Välkommen till detta välskötta och mysiga timmerhus i ett plan med ett magnifikt läge mitt i den natursköna Vallebygden. Här bor du med utsikt över natursköna och böljande landskap och med närhet till vandringsleder och sjöar. När man kliver innanför dörrarna till huset så möts man av en varm och hemtrevlig känsla. I det stora vardagsrummet med tak öppet till nock finns en stämningsfull eldstad centralt placerad, denna kan man njuta av både från soffan och från matsalsdelen. Detta boende erbjuder 153 kvm fördelat på 4 sovrum, två nyrenoverade badrum, tvättstuga, groventré samt ett ljust och trivsamt kök med fönster åt två håll. Listan över utförda renoveringar och förbättringar är omfattande, med bland annat nytt tak, ny värmepump, nyrenoverat kök, badrum samt kommunalt vatten fiber.

Till fastigheten hör även ett dubbelgarage med elektriska portar och smörjgrop, en redskapsbod samt en härlig altan under tak.

Här kan du flytta in och njuta av ett välskött hus utöver det vanliga, berikat med ett mycket fint läge i naturskönt område. Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
153/14 kvm
Driftkostnad
32 974 kr/år
Tomtarea
2 733 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2021-04-27

Mäklarhuset Skövde

Denna villa på Öglunda Backstigen såldes av oss 2021-04-27. Se alla våra försäljningar i Axvall samt även på Öglunda Backstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.