Billdals Aspväg 56 / Billdal - Lindås / Billdal-Lindås / Göteborg

Ljust, fräscht och öppet gavelradhus i ett plan!

Utgångspris
5 775 000 kr
Boarea
135 kvm
Tomtarea
274 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Bolån för dig utan fast anställning
Ansök hos Bluestep Bank
Visningar
 • Tor 4 jun 17:00-18:00

  Anmälan krävs

 • Lör 6 jun 13:00-14:00

  Anmälan krävs

Boka Budgivning
Läs mer om budgivning

Välkommen till detta fräscha friköpta radhus i ett plan på 135 kvm. Huset är mycket smakfull renoverat och väl underhållet. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och tre – fyra bra sovrum. Fastigheten är belägen i ett populärt och barnvänligt område med bilfria gator och mysiga atriumgårdar. Bostaden har öppna sällskapsytor som skapar möjlighet till umgänge och passar lika bra för en barnfamilj som det äldre paret.

Tomt på 274 kvm med fin insynsskyddad innergård. Här bor ni på cykelavstånd till flera fina badplatser bl.a. Lindåsbadet, Örsviks och Nordrevikens badplats. I området finns Lindebo förskola och den populära Lindåsskolan. Shoppingcenter där du bl.a. hittar ICA och flera andra butiker samt restauranger och cafféer finns i Nya Hovås. Känner ni för att vara kulturella, gå på restaurang eller mer shopping tar ni bussen in till centrala Göteborg eller Kungsbacka från Snipen som är knytpunkten för all kommunikation. Här finns pendelparkering för dig som kör bil men du kan även cykla hit på några minuter.

Bilder
Sponsrade länkar
Uteplats som är delvis under tak med slipad betongyta i samma nivå som innergolvet. Husets fasad mot innergården är klädd med vacker cederträpanel.
Taket i uterummet är inte enbart ett skydd mor regn och vind det skapar en trevlig miljö att vistas i. Infravärmen på altanen gör det möjligt för er att vistas här oavsett årstid. Den elektriska markisen som är inbyggd i uterummets tak skyddar mot bå
Ett stort Hajomparti från köket leder er ut till atriumgården och uteplatsen i sydvästläge.
Rummet är stort och trivsamt med plats för både stor matplats samt soffgrupp. I väggen mellan två fönster mot uteplatsen sitter en platsbyggd Tv med tillhörande Boose ljudsystem som ingår i köpet.
I anslutning till vardagsrummet ligger ett av sovrummen med fönster mot uteplatsen.
Från soffan i vardagsrummet har man mycket bra överblick över de sociala ytorna i bostaden.
Fastighetens kök är stort och välplanerat med goda arbetsytor och barhäng. Det gör det möjligt för er att umgås med familj och gäster under tiden ni lagar mat.
Den öppna planlösningen och många fönstren bidrar till att fastigheten badar i ljus oavsett årstid.
Stilren inredning av märket Kvänum, vita laminatluckor med valnötslister och en HPL bänkskiva (HPL är en bänkskiva gjord i ett väldigt stryktåligt material) samt infällda spotlights i taket. Påkostade vitvaror från Miele, fläkt från Gaggenau samt d
Stor matplats i anslutning till köket.
Det stora sovrummet som går att göra om till två sovrum.
Från sovrummet kommer ni ut till atriumgården.
Utsikt från det stora sovrummet mot uteplatsen.
Sovrummet närmast entrén.
Till höger om hallen finns dusch och wc som är stilrent och smakfullt renoverat 2006. Klinker med skön golvvärme och kakel på väggarna.
Till höger om hallen finns dusch och wc som är stilrent och smakfullt renoverat 2006. Klinker med skön golvvärme och kakel på väggarna.
Smakfullt och stilrent renoverat badrum 2013. Helkaklade ljusa väggar med dusch, på golvet ligger klinker med skön golvvärme. Inredning från Ballingslöv, wc från Ifö och tvättställ. Handdukstorken håller era handdukar torra oavsett årstid.
Mycket fräsch tvättstuga med groventré. Här finns tvättmaskin från Siemens, torktumlare från Bosch 2015. Klinker på golvet med golvvärme. Bänkskiva på vilken ni viker den nytvättade tvätten samt över och underskåp där ni förvarar tvättmedel mm.
Fasad
Visa alla 20 bilder
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?
Prova vår smarta tjänst Värdeindikatorn
Sponsrade länkar
Planritning
Fakta
Rumsbeskrivning

 • Beskrivning av samtliga rum
  Ni möts av en välskött fastighet med nymålad träfasad och stenlagd uteplats. Här kan ni njuta av kvällssolens sista strålar medans barnen leker på lekplatsen intill.

  När ni kliver in i fastigheten möts ni av en välplanerad och fräsch hall/entré. Här finns bra avhängningsmöjlighet i den inbyggda garderoben. På golvet ligger grå klinker med golvvärme, både snyggt och praktiskt regniga dagar.

  Till vänster om hallen finns ett av de tre-fyra sovrummen. Sovrummet har ljusa väggar och fönster mot norr.

  Till höger om hallen finns dusch och wc som är stilrent och smakfullt renoverat 2006. Klinker med skön golvvärme och kakel på väggarna.

  Köket är hemmets hjärta. Därför är det viktigt att det är inrett på ett sätt man tycker om och uppskattar. Fastighetens kök är stort och välplanerat med goda arbetsytor och barhäng. Det gör det möjligt för er att umgås med familj och gäster under tiden ni lagar mat. Stilren inredning av märket Kvänum, vita laminatluckor med valnötslister och en HPL bänkskiva (HPL är en bänkskiva gjord i ett väldigt stryktåligt material) samt infällda spotlights i taket. Påkostade vitvaror från Miele, fläkt från Gaggenau samt dubbla diskhoar med två blandare. På golvet i köket och runt köksskåpen ligger det klinkerplattor med golvvärme och på resten av golvytan ett parkettgolv. Intill köket finns matplatsen med plats för upp till 8 personer. Den öppna planlösningen mot matplatsen, köket och vardagsrummet bidrar till en ljus och rymlig känsla. Härifrån kommer ni ut till uteplatsen.

  Ett stort Hajomparti från köket leder er ut till atriumgården och uteplatsen i sydvästläge som är delvis under tak med slipad betongyta i samma nivå som innergolvet. Husets fasad mot innergården är klädd med vacker cederträpanel. Taket i uterummet är inte enbart ett skydd mor regn och vind det skapar en trevlig miljö att vistas i. Infravärmen på altanen gör det möjligt för er att vistas här oavsett årstid. Den elektriska markisen som är inbyggd i uterummets tak skyddar mot både vind och sol. Här kan ni avnjuta flera trevliga kvällar oavsett årstid. På gräsmattan finns utrymme för både lek och spel eller varför inte en badtunna.

  Vardagsrummet har många funktioner i ett hem. Fastighetens vardagsrum ger dig och din familj alla möjligheter. Den öppna planlösningen mot köket bidrar till att ljuset kommer in i vardagsrummet från flera olika håll. Det ger rummet extra ljus och luftighet. I väggen mellan två fönster mot uteplatsen sitter en platsbyggd Tv med tillhörande Bose ljudsystem som ingår i köpet. Rummet är stort och trivsamt med plats för både stor matplats samt soffgrupp. Ljus färgsättning på väggarna och ekparkett på golvet.

  I anslutning till vardagsrummet ligger ett av sovrummen med fönster mot uteplatsen.

  Vidare in från köket och matplatsen nås ett stort sovrum med utgång till atriumgården. Detta rum har parkett och vita väggar. Rummet kan lätt göras om till två sovrum enligt den ursprungliga planlösningen.

  Smakfullt och stilrent renoverat badrum 2013. Helkaklade ljusa väggar med dusch från INR, på golvet ligger klinker med skön golvvärme. Inredning från Ballingslöv, wc från Ifö och tvättställ. Handdukstorken från Nordhem håller era handdukar torra oavsett årstid.

  Mycket fräsch tvättstuga med groventré. Här finns tvättmaskin från Siemens, torktumlare från Bosch 2015. Klinker på golvet med golvvärme. Bänkskiva på vilken ni viker den nytvättade tvätten samt över och underskåp där ni förvarar tvättmedel mm.

  Längst in i fastigheten finns ett stort förrådsutrymme/klädkammare som är inrett med hyllplan, trådbackar och klädstänger..

  Utanför groventrén finns ytterligare ett stort förråd. Till fastigheten hör en garageplats i närliggande garagelänga. Det finns tvättplats för bilen vid parkeringen.
Fakta

Beskrivning
 • Boarea
  135 kvm (Boareauppgifter enligt lantmäteriet)
 • Totalareal:
  274 kvm
 • Rum:
  4 (3-4 sovrum)
 • Fastighetsbeteckning
  GÖTEBORG LINDÅS 1:175
 • Tillträde:
  Enligt överenskommelse
Byggnadssätt
 • Byggnadstyp:
  1-plans radhus
 • Byggnadsår:
  1971
 • Om-/tillbyggnadsår:
  2001-2019
 • Standardpoäng:
  28
 • Mark:
  Lera
 • Grund
  Undergrund: Pålat. Grund: Betongplatta.
 • Stomme:
  Trä
 • Bjälklag:
  Betong
 • Fasad:
  Träfasad
 • Takbeklädnad:
  Papp
 • Utv plåtarbeten:
  Plåt
 • Fönster
  3-glasfönster, aluminium utsida.
 • Ventilation:
  Mekanisk frånluft
 • Vatten:
  Kommunalt vatten året om
 • Avlopp:
  Kommunalt avlopp
 • Uppvärmning
  Värmepump luft-luft samt golvvärme under alla klinkergolv.
 • El, stammar
  Elsystemet är löpande utbytt, jordade vägguttag. Jordfelsbrytare finns installerade i säkringsskåp.
 • Jordat eller ojordat:
  Jordat
 • Allmän information
  Byggnaden är uppförd i 1-plan gavelradhus. Grundläggning med platta på mark.
  Ytterväggstomme av trä. Fasadpanel av trä, fönster med isolerglaskassetter. Yttertaket utfört med ytpapp ovan råspont.
  Uppvärmning med direktverkande el samt luft/luftvärmepump. Ventilation är mekanisk frånluft, ventilationssystemet förberett för FTX-system.
 • Renovering omarbetning etc
  2001 ny el i hela fastigheten, golvläggning samt tilläggsisolering av vardagsrummets innerväggar.
  2002-2010 nya fönster.
  2005 renovering av vardagsrum och kök, vissa väggar togs ner.
  2006 renovering av badrummet i entrén, kvalitetsdokument finns.
  2009 ny dränering runt hela fastigheten. Uterummet byggdes. Staket i aluminium sattes upp. Sovrum 1 renoverades. Ny fasad år 2009-2013.
  2011 stenbeläggning på framsidan av fastigheten.
  2012 installation av markis, tv/Boose installation.
  2013 det stora badrummet renoverades, kvalitetsdokument finns.
  2014 renovering av sovrum 2 och 3.
  2015 ny varmvattenberedare och brunn.
  2016 väggarna i sovrum 2 målades.
  2018 fönster 1 mot söder målades.
  2019 nytt tak (tätskiktsgaranti för takomläggning finns). Två rektangulära fönster i vardagsrummet. Förrådets fasad mot öster målades. Fönster 2 mot söder målades.Mekanisk frånluftsfläkt bytt 2019-03. Installation av mekaniskt ventilerat golv. Gäller på det golv som sträcker sig från vardagsrum till sovrum söder. Värmepump underhållsservice.
  2020 fastighetens fasad målad mot söder, öster, väster. Resten av förrådets väggar målades.
  2020 staket bytt. Avloppen spolades.
Energideklaration
 • Energiklass:
 • Specifik energianvändning:
  64 kWh/kvm och år
 • Energiprestanda, primärenergital:
  113 kWh/kvm och år
 • Sammanställning
  Energideklaration är utförd
  Datum: 2020-05-25
 • Besiktningsman:
  Robert Hast
 • Beskrivning
  Energiprestanda, primärenergital: 115 kWh/m² och år Krav vid uppförande av ny byggnad, primärenergital: Energiklass C, 90 kWh/m² och år
  Specifik energianvändning (tidigare energiprestanda): 67 kWh/m² och år
  Uppvärmningssystem: Värmepump-luft/luft (el) och el (direktverkande)
TV/Internet
 • Beskrivning TV/Internet
  Bredband, hastighet:100 Mbit/s. Leverantör: Ownit.
Uteplats
 • Beskrivning, uteplats
  Uteplats 1: Altan i sydvästläge.
  Uteplats 2: Uteplats om ca 20 kvm i nordvästläge framför entrén.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Övriga byggnader
  Förråd i anslutning till fastigheten.
 • Beskrivning, parkering
  Garageplats i längan plus 1 st p-plats.
Gemensamhetsanläggningar
 • Göteborg Lindås Ga:10
Tomt/Servitut
 • Tomtarea
  274 kvm (Tomtareauppgifter enligt lantmäteriet)
 • Beskrivning, tomt
  Friköpt tomt som är insynsskyddad med tak över 29 kvm betongaltan och atriumgård med staket.
 • Rättigheter förmån
  Officialservitut: Tillträde, Officialservitut: Tillträde
 • Rättigheter last
  Officialservitut: Tillträde
 • Planbestämmelser
  Stadsplan (Beslutsdatum: 19710113)
Ekonomi

 • Taxeringsvärde
  3 529 000 kr (Fastställt avseende år 2018)
 • Byggnadsvärde:
  1 869 000 kr
 • Markvärde:
  1 660 000 kr
 • Typkod:
  220 Småhusenhet, bebyggd
 • Värdeår:
  1971
 • Upplåtelseform:
  Småhus
 • Pantbrev
  Det finns 12 pantbrev om totalt 2 435 120 kr.
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Ekonomi
Taxeringsvärde
3 529 000 kr (Fastställt avseende år 2018)
Byggnadsvärde :
1 869 000 kr
Markvärde :
1 660 000 kr
Typkod :
220 Småhusenhet, bebyggd
Värdeår :
1971
Upplåtelseform :
Småhus
Pantbrev
Det finns 12 pantbrev om totalt 2 435 120 kr.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Boendekalkyl

Räkna på ditt nya boende och boka en kostnadsfri värdering av din befintliga bostad.
Karta & platser
Använd kartan
X
Närliggande platser & landmärken
 • Restauranger
  pizzeria
  771 m
  Noah jonsson
  927 m
  Hultmans Spa & Bistro
  930 m
  Restaurang Kungsporten
  1,09 km
  Thai Samila Billdal
  1,11 km
 • Skolor
  Lindåsskolan
  355 m
  Förskolan Lindebo
  483 m
  Musikum Musikskola
  1,11 km
  Spårhaga förskola
  1,32 km
  Fenestra Billdal
  1,4 km
 • Mataffärer
  Hemköp Kullavik
  2,49 km
  Hemköp
  5,52 km
 • Kommunikationer
  Östra Lindås
  304 m
  Västra Lindås
  449 m
  Billdals Kyrka
  740 m
  Snipen
  774 m
  Bolsheden
  904 m
Klicka på platserna i listan för att se förhållandet gentemot objektet.
Platser

 • Vatten
 • 810 m
 • 3 min
 • 4 min
 • 13 min
 • Sjö
 • 1,45 km
 • 5 min
 • 8 min
 • 25 min
 • Hållplats - Östra Lindås
 • 304 m
 • 1 min
 • -
 • 5 min
Mäklarhuset Friends
Fördelar med Billdals Aspväg 56
Grön omgivning
Joanna Sylvia Händén
Nära kollektivtrafik
Joanna Sylvia Händén
Tillräckligt parkeringsutrymme
Joanna Sylvia Händén
Energisnål
Joanna Sylvia Händén
Barnvänligt område
Joanna Sylvia Händén
Trevliga grannar
Joanna Sylvia Händén
Solig trädgård
Joanna Sylvia Händén
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn