Läktvägen 8

Läktvägen 8

Slutpris

3 000 000 kr


Bollebygd

Läktvägen 8


Slutpris
3 000 000 kr

Bollebygd

Välhållen villa med generöst altandäck och låga driftskostnader!

Denna välhållna villa är perfekt belägen i ett lugnt och barnvänligt område, med närhet till både skola och förskola och med låga driftskostnader. Här kan du och din familj njuta av det bekväma och trygga livet på landet medan ni har allt ni behöver inom räckhåll. Villan belägen på populära Erikstorp med gång- och cykelvägar till förskolor, skola F-9, Gaddenskolan, till Bollebygds centrum med dess utbud och en fin lekplats med ett stenkast från huset. I Bollebygd finns också Hulta GK, Holmens ridskola, fotbollsklubbar, handbollsklubb, Bollenkollen med både skidåkning och downhillcykling.

Villan har en genomtänkt planlösning och rymliga rum som gör att hela familjen kan trivas tillsammans samtidigt som det finns gott om utrymme för personligt utrymme och avskildhet. Köket är modernt och välutrustat med öppen planlösning med det ljusa vardagsrummet som har stora fönster som släpper in mycket naturligt ljus och ger en öppen och luftig känsla.

Utomhus finns en lättskött trädgård med gott om plats för lek och avkoppling. Gräsmattan sköts av en robotgräsklippare. Här kan du och din familj njuta av solen och umgås med vänner och familj på det generösa altandäcket med solläge hela dagen. Denna villa är en dröm för den som söker en trygg och bekväm livsstil i ett lantligt och naturskönt område. Missa inte chansen att bli ägare till detta underbara hem som är perfekt för en aktiv familj!

Från Bollebygds är det pendlingsavstånd till Landvetter flygplats, Göteborg och Borås.


Boarea
158 kvm
Driftkostnad
50 726 kr/år
Tomtarea
779 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2023-07-31

Mäklarhuset Bollebygd

Denna villa på Läktvägen såldes av oss 2023-07-31. Se alla våra försäljningar i Bollebygd samt även på Läktvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.