Hägsbol 11 / Bollebygd

Slutpris
1 150 000 kr
Referensnummer
143 445
Boarea
50 kvm
Driftkostnad
20 039 kr/år
Tomtarea
1 355 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1 plan
Såld
2014-03-10
Bostaden är såld!

Denna villa på Hägsbol 11 såldes av oss 2014-03-10. Se alla våra försäljningar i Bollebygd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bollebygd är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Charmigt hus med lantligt läge! Fint renoverat under de senaste åren med b la nytt kök och stort altandäck med vedeldad badtunna. På fastigheten finns ytterligare mindre hus med tvättstuga/kontor som också kan användas som gäststuga/tonårsboende. Huset ligger ca 3 km från centrala Bollebygd och har närhet till härliga promenader i skog och mark, golfbana, ridhus och R40. Pendlingsavstånd till Landvetter, Göteborg och Borås. Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.