Hedevägen 25 / Bollebygd

Slutpris
1 500 000 kr
Referensnummer
112 296
Boarea/biarea
114/52 kvm
Driftkostnad
32 052 kr/år
Tomtarea
1 317 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan med källare
Såld
2014-09-08
Bostaden är såld!

Denna villa på Hedevägen 25 såldes av oss 2014-09-08. Se alla våra försäljningar i Bollebygd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bollebygd är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljus och fräsch villa med gångavstånd till Bollebygds centrum. Villan innehåller bland annat, ljust och rymligt kök med separat groventré. Vardagsrum på entréplan, 3-4 sovrum, inglasat uterum, möblerbar hall med gott om plats för förvaring, två gästtoaletter, badrum, tvättstuga med duschhörna samt flera förvaringsutrymmen. Varmgarage i källaren med plats för en bil. Nära till förskola, skola åk f-9 samt allmänna kommunikationer. Pendlingsavstånd till Landvetter, Göteborg och Borås.

Tomtmark söder om fastigheten är förnärvarande också till salu. Tillfälle finns nu att förvärva både Flässjum 2:20 och Flässjum 2:109.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.