Tiokampsvägen 4 / Bollebygd

En ljus & luftig villa!

Slutpris
4 337 500 kr
Boarea/biarea
204/32 kvm
Driftkostnad
41 003 kr/år
Tomtarea
1 302 kvm
Rum
7 rum (6 sovrum)
Såld
2018-05-25
Bostaden är såld!

Denna villa på Tiokampsvägen såldes av oss 2018-05-25. Se alla våra försäljningar i Bollebygd samt även på Tiokampsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bollebygd är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Villan är totalrenoverad de senaste åren av lokala fackmän med exklusiva lösningar och materialval. Villan innehåller b la hela 6 sovrum och nytt värmesystem för bra energiprestanda, två moderna helkaklade badrum, varav en med bastu, generöst altandäck i tre väderstreck och stort dubbelgarage med rejäl arbetsbänk och bra förvaring. Villan är centralt belägen i Bollebygd med närhet till natur och idrottsanläggning. Här finns gott om plats för den stora familjen eller för egenföretagaren med kontor och garage som lagerlokal. Vacker naturtomt med lättskött trädgård. I Bollebygd bor man med naturen inpå knuten och med närhet till Hulta GK, Holmens ridskola, Bollekollen och R40. I Bollebygds centrum finns all tänkbar service och allmän kommunikation. Pendlingsavstånd till Landvetter, Göteborg och Borås.

Villa med många fina detaljer som måste ses på plats!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration