Bergdalsgatan 14 / Bergdalen / Borås

Slutpris
3 750 000 kr
Referensnummer
32 469
Boarea/biarea
180/90 kvm
Driftkostnad
33 007 kr/år
Tomtarea
645 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Såld
2014-10-01
Bostaden är såld!

Denna villa på Bergdalsgatan 14 såldes av oss 2014-10-01. Se alla våra försäljningar i Borås

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bergdalen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till Bergdalsgatan 14, representativt hus med äldre anor från 1930 som bjuder på stor charm. På ett av Borås bästa lägen finner vi denna rymliga villa, med närhet till centrum, även gångavstånd till Engelbrektskolan och Bergdalsskolan. Gedigna materialval med påkostat Länghems kök, bänkskiva av granit, matplats & matsal för finare bjudningar, vardagsrum med bra ljusinsläpp & plats för större soffgrupp, badrum med marmorgolv, tre stora sovrum på plan två, inredd vind som går använda som sovrum eller kontor. I källaren som har klinker på golvet finner vi tvättstuga, förvaringsutrymmen, bastu samt möjlighet att inreda relaxavdelning. Källaren går även använda till verksamhet om så önskas (separat ingång). Isolerat dubbelgarage samt p-plats i direkt anslutning till huset. Lummig tomt med härlig atmosfär måste upplevas på plats. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.