Björkängsgatan 5c / Salängen / Borås

Slutpris
4 575 000 kr
Referensnummer
156 526
Boarea/biarea
162/95 kvm
Driftkostnad
42 942 kr/år
Tomtarea
710 kvm
Sovrum
6 Sovrum
Byggnadstyp
2-plan med källare och vindsvåning
Såld
2014-08-23
Bostaden är såld!

Denna villa på Björkängsgatan 5c såldes av oss 2014-08-23. Se alla våra försäljningar i Borås

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Salängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna mycket tilltalande Salängsvilla med äldre anor från 1929 som bjuder in till en härlig atmosfär med mycket snickarglädje och stor charm. Här bor ni i ett populärt område som erbjuder både en lugn boendemiljö samt omedelbar närhet till centrum med alla bekvämligheter. Även nära till en av Borås populäraste skola, Engelbrektskolan. Huset är genomgående renoverat med påkostade & exklusiva materialval. Den oslagbara charmen möter du upp direkt innanför entrén som följer dig under resten av din vandring. Vardagsrum med plats för möblemang på det sätt man finner passande, Länghems kök med köksluckor av massiv ek & bänkskiva av spansk granit, badrum med marmorgolv & bastu, två separata wc, 6 st rymliga sovrum, balkong med söderläge, underbar altan om ca 30 kvm samt isolerat dubbelgarage med förråd. Hela villan andas harmoni och känsla, måste upplevas på plats.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.