Lilla Brogatan 38 / Centrum / Borås

Slutpris
1 600 000 kr
Referensnummer
107 499
Boarea
63 kvm
Avgift
3 851 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-03-31
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lilla Brogatan 38 såldes av oss 2014-03-31. Se alla våra försäljningar i Borås

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En helt nyrenoverad lägenhet belägen på Lilla Brogatan 38 i Borås. Med detta läge passar denna lägenhet både dig som har bil och dig utan, då du har närhet till allt du kan tänkas behöva så som bussförbindelser, livsmedelsbutik, shopping, sjukvård samt skola m.m.
Lägenheten har en öppen planlösning som tillsammans med den generösa takhöjden ger, ljus, luftighet och en härlig rymd. Det finns ett sovrum och från det kommer du ut till den stora uteplatsen som tillhör lägenheten. Den utgör en väldig charm samt att den gör lägenheten unik.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.