Vindelgatan 50a / Byttorp / Borås

Slutpris
525 000 kr
Referensnummer
36 972
Boarea
37.5 kvm
Avgift
2 403 kr/mån
Såld
2014-11-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vindelgatan såldes av oss 2014-11-13. Se alla våra försäljningar i Borås samt även på Vindelgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Byttorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna totalrenoverade bostad som in i minsta detalj håller hög klass och stil. Bostaden är tack vare en öppen planlösning luftig och ljus. Balkong med trevlig utsikt och sol från tidig förmiddag till sen kväll.

Brf Karlavagnen nr 3 är en välskött bostadsrättsförening med en mycket stabil ekonomi.

Här bor man med ett lugnt och bra läge på Byttorp där det erbjuds goda kommunikationer som på bara några minuter tar dig ner till centrum och högskola. I närområdet finns badplats, fiske, motionsmöjligheter och fina promenadstråk vid Byttorpssjön. Närhet till service i form av affärer, café, restauranger m.m.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.