Mönstergatan 26 / Brämhult / Borås

Barnvänligt läge på återvändsgata nära skola och förskola!

Slutpris
2 620 000 kr
Boarea
150 kvm
Driftkostnad
32 568 kr/år
Tomtarea
580 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2017-05-10
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Mönstergatan såldes av oss 2017-05-10. Se alla våra försäljningar i Brämhult samt även på Mönstergatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brämhult är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett gavelkedjehus med lugnt och barnvänligt läge på återvändsgata. Huset erbjuder hela 4-5 sovrum, vardagsrum med kamin och utgång till uteplats, trivsamt kök med matplats, ett stort allrum, 2 badrum, tvättstuga med groventré samt hall. Lättskött hörntomt gränsande mot grönområde. Garage och förråd.
På kort gångavstånd finns skola årskurs 1-6 och förskola, längst in på gatan finns grönområde och lekplats. Nära till naturen, goda bussförbindelser till centrum och påfart riksväg 40 mot Göteborg och Jönköping. I området finns Brämhults torg med ICA-butik, Ymersgårdens friluftsområde, fritidsgård och idrottsplats m.m.

Välkommen att boka tid för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn