Inägovägen 7C / Bredared / Borås

Slutpris
560 000 kr
Referensnummer
156 867
Boarea
93.5 kvm
Avgift
5 420 kr/mån
Sovrum
3 Sovrum
Såld
2014-10-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Inägovägen 7C såldes av oss 2014-10-02. Se alla våra försäljningar i Bredared

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bredared är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en mycket trevlig och välplanerad gavellägenhet med radhuskänsla. Lägenheten totalrenoverades 2011 och håller idag mycket hög standard. Funktionellt kök med bra förvaring, två eleganta badrum, ljust vardagsrum, tre rymliga sovrum samt uteplats med soligt läge. Stor inglasad grillplats som föreningens medlemar får disponera. Gångavstånd till Busshållplats(100m), lekplats, dagis & skola. På kort avstånd ligger även skytteförenigen och golfbanan.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.