Vilhemsrogatan 54 / Vilhelmsro / Falköping

Radhus i bostadsrättsform

Slutpris
1 050 000 kr
Boarea
122 kvm
Avgift
7 470 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-10-21
Bostaden är såld!

Denna radhus på vilhelmsrogatan såldes av oss 2019-10-21. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på vilhelmsrogatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vilhelmsro är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vilhelmsro är Falköpings mest moderna område som hela tiden växer! Ett boende här är av många eftertraktat och nu finns chansen att förvärva ett radhus med egen trädgård i populära Brf Vinden. Här bor ni endast ett par minuters promenad från bl.a. Vindängens skola, förskola, Ållebergs center med bl.a. matvarubutik och bygghandel samt centrums utbud av butiker och restauranger.

Bostaden har en trevlig planlösning fördelad i två plan där de sociala ytorna så som kök och vardagsrum är belägna i entréplan och de fyra sovrummen är belägna i ovanplan. Genomgående är det en ljus färgsättning och mycket ljusinsläpp. Det stora köket, med plats för matbord, har renoverats under senare år med luckor i ek och kakel ovan arbetsbänk. Vardagsrummet har parkettgolv och glasdörr som vetter mot baksidans trädäck och trädgård, här kan ni njuta av ljuva dagar, ha egen odling eller låta barnen leka fritt. De fyra sovrummen är bra i storlek, ett av dessa har dessutom utgång till balkong som vetter mot baksidan. Bostaden inrymmer även en toalett/dusch/tvätt samt ett badrum. Bilen parkerar ni i den vidbyggda carporten och förvaring finns i baksidans förråd. Bostadsrätten är ansluten till fibernätet.

Upplev enkelheten med bostadsrätt i kombination med friheten av en villa! Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.