Broholm

Broholm

Slutpris

1 100 000 kr


Sätuna— Falköping

Broholm


Slutpris
1 100 000 kr

Sätuna— Falköping

Generös och renoverad villa i Sätuna

Sedan 1800-talets andra hälft fram till år 1964 var Broholm i Sätuna den lokala lanthandeln och en viktig del för sockenborna. Idag är det en generös familjevilla som har genomgått en omfattande renovering sedan 2013.

Med sina 200 m² är detta ett generöst boende med plats för hela familjen. Hemmet utgörs av vardagsrum, kök och matrum med stora fönster mot åkermark, fyra sovrum och gott om förvaring. I entréplan finns helkaklad toalett/dusch angränsande till en rejäl tvättstuga och i ovanplan är byggnation av ett stort badrum påbörjad, här finns möjlighet att skapa en oas enligt egna önskemål.
Sedan nuvarande ägares förvärv har bostaden bl.a. tilläggsisolerats, nytt tak, nya fönster samt nya ytsikt i större delen av villan. Entréplan har försetts med golvvärme och ett stort och härligt trädäck har uppförts. Uppvärmning sker via jordvärme och fastigheten är ansluten till fibernät.

Hornborga är ett mycket populärt område som är känt för sitt rika fågelliv och trandansen som äger rum varje vår då 10 000-tals tranor dansar vid sjön på väg till sina häckningsplatser norr ut. Sätuna är beläget mellan samhällena Broddetorp och Gudhem. I båda orterna finns skola samt livsmedelsbutik.


Boarea
200 kvm
Driftkostnad
32 867 kr/år
Tomtarea
1 778 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-02-19

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Broholm såldes av oss 2020-02-19. Se alla våra försäljningar i Falköping

Boka värdering
Linus Ingelsbo, ansvarig mäklare i Falköping

Linus Ingelsbo

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.