Betel / Torbjörntorp / Falköping

Unik villa med ett högt och vackert läge

Slutpris
2 150 000 kr
Boarea
126 kvm
Driftkostnad
36 738 kr/år
Tomtarea
850 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2020-05-28
Bostaden är såld!

Denna villa på torbjörntorp såldes av oss 2020-05-28. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på torbjörntorp

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Torbjörntorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett högt läge i utkanten av Torbjörntorp ligger Betel, en charmig villa med tillhörande uthus belägen på trivsam trädgårdstomt i etage. Den slående takhöjden i kök/vardagsrum och de vackra fönstren skvallrar om husets förflutna, fram till år 1997 utgjorde byggnaden nämligen kapell inom Missionskyrkan. Mellan 1997 och 2002 huserade den som musikstudio, bl.a. spelade popgruppen Lambretta här in sitt första album. 2002 övergick fastigheten i privat regi till nuvarande ägare och under dessa år har byggnaden totalrenoverats och omvandlats till en unik familjevilla med karaktär! Dessutom erbjuder detta hem en magnifik utsikt över angränsande beteshage och böljande natur.

Interiört präglas villan av ett rikligt ljusinsläpp, stora sociala ytor och gedigna materialval. Köket är tidlöst med luckor i valnöt, bänkskivor i det klassiska mönstret Virrvarr och vitt kakel ovan arbetsbänk. Det massiva golvet i alm binder samman köket och dess matplats med vardagsrummet, här finns även avskiljd hörna som med fördel kan nyttjas som exempelvis läshörna eller för hemmakontoret. I entréplan finns även helkaklad toalett/dusch/tvätt. I ovanplan ligger hemmets privata del med tre sovrum varav master bedroom har tillgång till ett extra utrymme där endast fantasin sätter gränsen. Kanske drömmer du om en walk-in closet eller ett eget badrum? Genomgående har villan vattenburen golvvärme via jordvärmepump samt är ansluten till fiber.

På fastigheten finns även ett uthus uppfört under 2012 vilket inrymmer hall, kök/vardagsrum, sovrum samt toalett/dusch/tvätt. Perfekt för dig som är i behov av extra utrymme för exempelvis egen firma eller att hyra ut för extra månadsintäkt. Torbjörntorp är beläget ca 7 km norr om Falköping, i samhället finns förskola och fritidshem, i grannsamhället Gudhem finns skola dit skolbuss går och i utkanten av Torbjörntorp ligger Falköping Golfklubb. Fastigheten är förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren har valt att teckna "Skyddat köp".

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Torbjörntorp

Torbjörntorp är ett mindre samhälle beläget ca 7 km nordost om Falköping, i samhället bor ca 450 invånare. Flera gånger per år anordnas aktiviteter av "Byaföreningen", bl.a. valborgseld och tipspromenader. I samhället finns en tennisplan och strax norr om samhället ligger Berga golfbana.

Skolor och barnomsorg

Torbjörntorps förskola Gottepåsen drivs som ett föräldrakooperativ och omfattar både förskola och fritidshem. Från samhället går skolbuss till Gudhemsskolan som omfattar elever i årskurs F-9.

Kommunikationer

Busskommunikationer: Bussen mellan Falköping och Skövde tar vägen genom Torbjörntorp, likaså bussen mellan Falköping och Varnhem. Tågkommunikationer: Falköping ligger endast 1 timmes restid från Göteborg och 2,5 timme från Stockholm. Till Jönköping tar det cirka 45 minuter.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.